Фото ГаЛерия

В днешно време пазара е пренаситен с различни фирми и фрийленсъри, но вие като клиент можете самостоятелно да избирате на кой да се доверите.
Екипът ни предлага фотозаснемане на сватбено тържество, абитуриентски бал, фотосесия, корпоративно събитие, тиймбилдинг, свето кръщение, както и всякакъв вид мероприятия.
В „Студио Балтаджиев“ работим с индивидуален подход към всеки клиент, за да съхраним важните моменти и спомени. Работим с най-съвременна техника от последно поколение, което гарантира високото качество, на което държим,
а качеството е именно тази съвкупност от свойства и характеристики, от които зависи крайният продукт.

фото галерия
Какво Предлагаме
ART22 фото галерия

ART Кадри

АРТ фотографиите разкриват онази част от душата, която не се вижда на пръв поглед – един момент на саморазкриване.
Ако искате да направите художествена фотосесия, незабравима абитуриентска фотосесия и да запечатате най-вълнуващите и емоционални мигове, ние ще реализираме това.

Сватби

Сватбата е едно от най-важните събитията в живота ни.
Подготовката, еуфорията, младоженците, гостите,
празникът и изненадите могат да бъдат запечатани завинаги
и да съдържат не само емоция, но и естетика, благодарение на професионализма на вашия сватбен фотограф.

103 1 фото галерия
47 1 фото галерия

Абитуриенти

Има периоди в живота на човек, в които иска да стане център на внимание и всеки да го забелязва. Един от тези моменти е абитуриентския бал. Ако искате да направите незабравим този празник, запечатайте най-вълнуващите и емоционални мигове с вашите съученици, приятели, учители и семейство с помощта на нашите професионални фотографи и видео оператори.

Имоти

Корпоративните или бизнес портрети с времето стават задължителни.
Те ви представят в най-добра светлина пред компанията и клиентите. Красивите снимки на вашия недвижим имот, хотел, ресторант или бизнес сграда са един от най-добрите начини за привличане на клиенти.

79 фото галерия
viber image 2021 03 29 12 54 48 фото галерия

Продуктова Фотография

Създаваме рекламни фотографии за онлайн магазини, брошури и каталози в различни сфери на дейност както и модна фотография. Основната ни цел през годините е да създадем максимално добри изображения на вашият продукт, с които да спомогнем за увеличаване на продажбите. Доверете ни се и ще се погрижим продуктите ви да се открояват.