Сватбено заснемане • Студио Балтаджиев

Сватбен фотограф • Видеозаснемане на сватба

Сватбено заснемане

Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните ценности за човека. Затова сватбата, която отбелязва създаването на ново семейство, е особено голям празник. Подготовката, еуфорията, младоженците, гостите, празникът и изненадите могат да бъдат запечатани завинаги и да съдържат не само емоция, но и естетика, благодарение на професионализма на вашия сватбен фотограф. Красивите мигове от сватбения ден, емоциите и вълнението отминават бързо, но запечатани в снимки и видео, те запазват спомените живи! Затова нашата работа е не само да заснемем, но и да направим така че да уловим цялата романтика, красота и емоция на празника.

„Студио Балтаджиев“ предлага цялостно отразяване на сватбения ден. Стартираме с младоженеца и кумовете, вземане на булката, ритуална зала, църковен брак и завършваме в ресторанта. И освен всичко това, задължително трябва да направим фотосесия на младоженците, както и фотосесия с гостите. Осигуряваме екип от фотографи и оператори, асистенти, професионален звук на терен, заснемане с дрон, сватбен филм, както и трейлър с подбрани моменти. Заедно с нашите партньори от “Ringspot” и „Limo.bg“ предлагаме фотосесия с лимозина за моминското или ергенското ви парти, с включени 3 бутилки вино или шампанско, минерална вода, както и безплатен регистрационен номер с надпис по избор. Можете да ползвате и лимозината в сватбения ден. И за да направим празника завършен разполагаме с народни танцови състави, певици и инструменталисти, с богата програма и репертоар. Предлагаме и богата гама от луксозни фотокниги, за да запазите най-съкровените моменти на свидно място в библиотеката си.

Да направим и предсватбена фотосесия? Именно оттам ще започне доверието помежду ни. Ако имате някакво място, което ви навява скъпи спомени от първата среща с любимия човек или просто ви харесва, ще направим фотосесията там. Ние също можем да предложим подходяща локация. Можем да предложим също гримьори на терен, голям избор от аксесоари, забавни атрибити, както и цветни димки и пиротехника, които ще направят изживяването още по-незабравимо. Все пак да помислим и за забавната страна на нещата.

„Студио Балтаджиев“ предлага цялостно отразяване на сватбения ден. Пакетите, които предлагаме, са съобразени с различните предпочитания, потребности и финансови възможности на клиента.


Независимо дали сте готови да ни ангажирате за сватбено заснемане или имате въпроси и искате да поговорим,
то непременно се свържете с нас за консултация.

Сватбени Видеоклипове