Видео ГаЛерия

„Студио Балтаджиев“ предлага пълно видеозаснемане на музикален клип, рекламен спот, корпоративно видео или събитие, цялостно заснемане на концерти, музикални фестивали и конкурси, видео презентиране на имоти, хотели и ресторанти. Разполагаме с професионални видео оператори с дългогодишен опит. Стремим се винаги да сме в крак с новите тенденции като използваме висок клас видео и осветителна техника, дронове и стабилизиращи системи,
с което поддържаме висок стандарт на заснетите от нас материали.
На територията на Република България в национален ефир до момента компанията успешно е създала няколко документални филма по поръчка на различни медии. Именно поради тази причина можем да съдействаме за телевизионно излъчване на вашето събитие, видеоклип или концерт.

Видео галерия
Какво Предлагаме

Музикални клипове

Имаме удоволствието да предложим преференциални условия за заснемане на музикални видеоклипове на български изпълнители и млади таланти. На разположение сме за безплатна консултация.

Рекламни клипове

Ако искате бизнесът ви да расте, то вие задължително се нуждаете от качествена изработка на видео реклама! В „Студио Балтаджиев“ можем да предложим креативни рекламни клипове и спотове в най-разнообразни стилове и за най-различни маркетинг нужди.

Концерти

Професионално заснемане на концерти, фестивали, конкурси, церемонии, откриване на обекти, корпоративни събития както и много други на територията на цялата страна.

Имоти

Целта на корпоративното видео е да се представи дейността и уникалният път на развитие на отделната фирма. Освен това то показва биографията, дейността и постиженията.

Сватби

Красивите мигове от сватбения ден, емоциите и вълнението отминават бързо, но запечатани в снимки и видео запазват спомените живи завинаги! Разгледате галериите ни с тържества, както и
най-вълнуващите сватбени снимки и клипове.

Документални филми

Обичаме да разказваме истории!

Имаме опит в производството на късометражни игрални и документални филми от малък и среден мащаб. Познаваме целия процес на филмопроизводство – от идеята, през развитието на сценария, бюджетирането, финансирането, подготовката, снимките…