Арт кадри • Студио Балтаджиев

Арт кадри • Фотография • Фотосесия

ART80

Една фотографска снимка може да бъде истинско художествено произведение на изкуството, когато се предават настроения, когато се подчертават характери или се изобразяват картини от природата и човешкия живот със силен заряд, доставящи естетическа наслада на зрителя. Възприемането е много индивидуално, защото всеки от нас има изградени критерии за художественост, определени от възпитанието, образованието и различни обществени и социални позиции. Въпреки това естетическите качества на един фотопродукт, неговото възпитаващо въздействие и познавателна стойност е огромно, а когато това е направено с вкус и със спазване на основните правила за композиция и пропорция, фотографията е изкуство с висока художествена стойност. Художествената фотография се отличава от другите видове фотографии по начина на пресъздаване на действителността. Там не се търси конкретното обективно отразяване, а внушаване чрез картината на определен художествен замисъл. АРТ фотографиите разкриват онази част от душата, която не се вижда на пръв поглед – един момент на саморазкриване.

Ако искате да направите художествена фотосесия, незабравима абитуриентска, сватбена или семейна фотосесия и да запечатате най-вълнуващите и емоционални мигове, ние ще реализираме това. Екипът ни от професионални фотографи и асистенти ще се погрижи да получите кадри с високо качество, които да посрещнат очакванията ви и да останат скъп спомен от празника.

„Студио Балтаджиев“ предлага индивидуални, семейни, детски и групови фотосесии на открито, както и фотосесии за моминско и ергенско парти. За вашата незабравима фотосесия предлагаме и гримьори на терен, голям избор от аксесоари, забавни атрибути и играчки за децата, различни аксесоари за младоженците както и цветни димки и пиротехника, които ще направят изживяването още по-незабравимо. Заедно с нашите партньори от “Ringspot” и „Limo.bg“ предлагаме фотосесии за моминско и ергенско парти с лимозина, с включени 3 бутилки вино или шампанско, минерална вода, както и безплатен регистрационен номер с надпис по избор. Предлагаме й богата гама от луксозни фотокниги, за да запазите
най-съкровените моменти на свидно място в библиотеката си.

Разгледайте категориите ни със снимки и се свържете с нас за консултация.

Искате да заснемем ваша фотосесия?

Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите