Абитуриенти • Студио Балтаджиев

Професионална абитуриентска фотосесия

арт кадри

Има период в живота на човек, в които иска да стане център на внимание и всеки да го забелязва. Един от тези моменти е абитуриентския бал – празникът на зрелостта. Момент, в който напускаш класната стая и си на прага да следваш мечтите си. Най-голямата емоция е самата подготовка – избора на облекло, обувки, аксесоари, автомобил, придружител, фотограф. Ако искате да направите незабравим абитуриентския си бал, запечатайте най-вълнуващите и емоционални мигове с вашите съученици, приятели, учители и семесйтво. Ние ще реализираме това. Ето защо „Студио Балтаджиев“ ви предлага заснемане на професионална абитуриентска фотосесия на избрано от вас място и в удобно за вас време, както и цялостно отразяване на празника. Абитуриентската фотосесия можем да направим в деня на бала или по време на пробния грим и прическа.

За вас абитуриенти и абсолвенти предлагаме цялостно фото и видео заснемане на празника с неограничен брой кадри, професионална фотосесия, отделна фотосесия с гостите, АРТ кадри с дълбок ретуш, видео оператор на терен, екшън камера за абитуриентския автомобил, професионално монтиран материал, в допълнителен клип с подбрани кадри. Получавате като подарък от нас луксозна фотокнига и регистрационен номер за автомобила с надпис по избор. Можем да предложим и луксозна лимозина от каталога на нашите партньори “Ringspot” и „Limo.bg“, a с нея ще направим и незабравима фотосесия с вашето семейство и приятели.

Предлагаме и абитуриентска фотосесия на целият клас, а това може да е необходимо, защото професионалния фотограф ще улови последните ви моменти като съученици по най-добрия начин. Ще предаде излъчването и характера на всеки един от вас така, че отворите ли албума със снимки след години, да си спомните за истинската емоция, за най-важното, с което помните човека.
Фотографа и оператора са странични наблюдатели, затова трудно биха изпуснали важен момент. Основната им задача е улавянето на спомените, към които ще се върнете след време, когато разлиствате албума си или гледате кадрите от видеото.
Ако ви предстои да сте абитуриенти или абсолвенти, потърсете професионален фотограф навреме.
Разгледайте категориите ни със снимки и се свържете с нас за консултация.

Искате да заснемем вашата Абитуриентска фотосесия?

Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите